Advies en begeleiding met Belgian Winners

Bert Penne, begeleiding Belgian Winners, Nederhasselt

Belgian Winners supplementen zijn een onderdeel van een nutritioneel systeem waarbij wij garanderen dat duiven na een vlucht veel sneller zullen recupereren en sneller opgeladen zijn voor de volgende vlucht. M.a.w. het Winners systeem maakt het mogelijk om duiven elke week in te korven met een grote beperking op een mogelijke terugval. En het lijkt dan ook logisch dat duiven met een “volle, uitgebalanceerde tank” een veel grotere kans op slagen hebben dan die met “een half gevulde tank”.

30 jaar passie met met duiven

Bert Penne: “Ik ben een gepassioneerde duivenliefhebber. Ik speel ondertussen meer dan 30 jaar vanop onze hokken in Nederhasselt (België). Veel duivenliefhebbers zien door het bos de bomen niet meer vanwege het grote aanbod duivenproducten. Ik ken de Winners producten uit eigen ervaring. Iedereen mag mij gerust contacteren voor advies. Het geheim komt niet uit één flesje, ik probeer de mensen persoonlijk te begeleiden door het systeem volledig op maat te bekijken.”

Supplementen met service

Indien de duivenliefhebber dat wenst, kan hij een beroep doen op ons gepersonaliseerd advies met geactualiseerde schema's van het Winners systeem. Door onze persoonlijke aanpak en opvolging kan continu worden bijgestuurd. Heel wat hokken hebben hierdoor al een mooie vooruitgang geboekt. Meer en meer succesvolle hokken in binnen- en buitenland houden vast aan het succesvolle Winners systeem. Een service voor Winners klanten het ganse jaar door!

Bellen of e-mailen met Bert Penne:
+32(0)476 74 45 51
info@belgianwinners.com

Bert Penne, begeleiding Belgian Winners, Nederhasselt

Contactformulier