Nederlands English Français
  • Gezonde duiven
  • Snelle levering
  • Gratis advies

Met Belgian Winners maken wij het verschil

Belgian Winners staat voor Belgische topkwaliteit. In de productieafdeling van Orovetbv, een dochteronderneming van Group Lataire bv, worden hoogwaardige gezondheidsproducten voor wedstrijdduiven geproduceerd en ontwikkeld.

Net omdat de kwaliteit, het soort grondstof en de toepassing ervan het verschil maakt, hebben wij ons omringd door een voedingsdeskundige uit de sportwereld, een duivendierenarts, een voedingsingenieur en een ervaringsdeskundige.

De “duivensport” evolueert evenzeer zoals in alle andere sporten. Het “type” atleet en zijn begeleiding van vroeger, zou vandaag zelfs niet meer aan de bak komen. Waarom? Omdat in alle takken van sport de lat steeds hoger wordt gelegd.

Iedere duivenliefhebber heeft wel zijn eigen mening en interpretatie betreffende het gebruik van supplementen. Maar goed ook. Het succes met duiven is afhankelijk van een combinatie van factoren: de ervaring van de liefhebber, de kwaliteit van de duiven, het hok en de nutritionele ondersteuning. Met het nutritioneel systeem van Belgian Winners maken wij het verschil.

Historie in de verkoop van diervoeders sinds1947

De familie Lataire is toe aan de derde generatie als handelaar in diervoeders. In 1947 startte Gerard Lataire een bedrijf in granen en voeders in Beernem (België) en bediende hiermee de boeren in de streek met de merken Remy (Wijgmaal), Vanhove (Ledeberg), Buysse (Ingelmunster), Talpe (Kortrijk) en Debaillie (Roeselare).

Historie in de verkoop van diervoeders sinds 1947

Vanaf 2009 nam Group Lataire onder leiding vanThomas Lataire een duidelijke focus door te specialiseren in ‘Animal Healthcare’. Meerdan 2300 vitaminen, supplementen, geneesmiddelen en gezondheidsproducten voor vogels en duiven worden door Group Lataire wereldwijd verkocht in meer dan 40 landen.

Thomas Lataire

In België zorgt dochteronderneming Belpharmed bv als groothandel voor de logistieke verdeling van de supplementen terwijl dochteronderneming TNL Pharma bv in Nederland als farmaceutische groothandel zorgt voor de verdeling van de geneesmiddelen. De productieafdeling Orovet bv ontwikkelt en produceert zowel de eigen merken als private label producten.

En Avimedis bv neemt de online strategie onder haar vleugels. Met deze stuctuur van ondernemingen speelt Group Lataire met een bepaalde focus een leidende rol in de niche van de duivensport.

Advies + begeleiding

Bert Penne, begeleiding Belgian Winners, Nederhasselt

Belgian Winners supplementen zijn een onderdeel van een nutritioneel systeem waarbij wij garanderen dat duiven na een vlucht veel sneller zullen recupereren en sneller opgeladen zijn voor de volgende vlucht. M.a.w. het Winners systeem maakt het mogelijk om duiven elke week in te korven met een grote beperking op een mogelijke terugval. En het lijkt dan ook logisch dat duiven met een “volle, uitgebalanceerde tank” een veel grotere kans op slagen hebben dan die met “een half gevulde tank”.

30 jaar passie met met duiven

Bert Penne: “Ik ben een gepassioneerde duivenliefhebber. Ik speel ondertussen meer dan 30 jaar vanop onze hokken in Nederhasselt (België). Veel duivenliefhebbers zien door het bos de bomen niet meer vanwege het grote aanbod duivenproducten. Ik ken de Winners producten uit eigen ervaring. Iedereen mag mij gerust contacteren voor advies. Het geheim komt niet uit één flesje, ik probeer de mensen persoonlijk te begeleiden door het systeem volledig op maat te bekijken.”

Supplementen met service

Indien de duivenliefhebber dat wenst, kan hij een beroep doen op ons gepersonaliseerd advies met geactualiseerde schema's van het Winners systeem. Door onze persoonlijke aanpak en opvolging kan continu worden bijgestuurd. Heel wat hokken hebben hierdoor al een mooie vooruitgang geboekt. Meer en meer succesvolle hokken in binnen- en buitenland houden vast aan het succesvolle Winners systeem. Een service voor Winners klanten het ganse jaar door!

Bellen of e-mailen met Bert Penne:
+32(0)476 74 45 51
info@belgianwinners.com

Bert Penne, begeleiding Belgian Winners, Nederhasselt